Get Adobe Flash player
Informácók

 

Tanácsok:

 

Honnan tudhatom, hogy egy domain név szabad-e még?


Az, hogy beírjuk a böngészőbe a kívánt domain címet és oldal nem jelenik meg még nem jelenti azt, hogy a cím nem foglalt. A .hu domain nevekről legátfogóbb és pontos információt a

http://www.domain.hu/domain/domainsearch/

címen kereshetünk.


A domain név regisztrálás költségei: 3.000 + áfa Ft-tól, plusz éves vagy csomagalapú díj.


Tárhely 

Eddigi tapasztalataim során nem találkoztam még jobb-, és rugalmasabb tárhely szolgáltatóval, mint a

STARJÁN Távközlési és Informatikai Kft.

Folyamatos support, nagy sávszélesség, gyorsaság,  megbízhatóság!

Ezzel nem azt mondom, hogy más tárhely szolgáltatók nem tudják ugyanezt, de ár/érték arányban ezen a téren verhetetlenek. Az ingyenes tárhelyet kínáló szolgáltatók, pl. extra, atw.. stb is megoldás lehet, de előbb-utóbb szembesülnünk kell a reklámon kívül valami technikai problémával is!


Mi a jó holnap ismérve?

A jó honlap? Talán az ami a legjobban tetszik a megrendelőnek, és nem érzi úgy, hogy levették pénzéről? Ez is fontos, de vannak ettől sokkal lényegesebb szempontok:

Ha nem tetszik egy újság első ránézésre a hírlapárusnál, nem biztos, hogy belelapozunk, és közben jövünk rá, hogy nem is olyan hitvány, mint elsőre hittük. Ezért nagyon fontos a honlap címoldala, hiszen ez a "borító" már sejteti, mi lakik belül. Tükrözze, amiért létrejött, és  mutassa meg a mögötte álló EMBERT. Nagy a kínálat, ezért legyen egyedi,  magával ragadó, kösse le a figyelmet, és főleg legyen hasznos, informatív. Nem elég a világhálón jelen lenni, látszani is kell. 

Legyen gyors a betöltődése, mert a szörfözők unják, ha sokat kell várni egy  oldalra, képek, zenék sokat lassítanak a megjelenésen. 

Világosan felismerhető legyen, miért is készült a honlap. A kínálat legyen egyszerű, és vonzó. Hiteles információkat kell tartalmaznia, és szinte naprakészen, hiszen csak akkor éri el célját, ha tartalma  friss, és aktuális. 

A belső, könnyedén kezelhető navigáció, az interaktív oldalak növelik a látogatottságot.

A látogatottság

Nem könnyű elérni, ezért alapkövetelmény a keresőkben, linkgyűjteményekben, tematikus portálokon való jelenlét. Passzívan nem lehet várni, amíg véletlenül rátalálnak a honlapunkra, ezért minden lehetőséget ki kell használni, pl linkcserék, személyes névjegyen, -  vagy hagyományos médiákban való propagálásra.

Személyes kontaktus 

Ugye nem szeretnénk, ha tevékenységünk csupán virtuális bemutatkozás maradna? A hitelesség miatt fontos a személyes kontaktus lehetősége, cím, telefon, fax, elérhetőség, vendégkönyv.


 

Milyen hatással van honlapunk a látogatóra? 

Az internetezők sosem arra kíváncsiak, hogy mi jó az Ön vállalkozásának, hanem arra, hogy mit tud nyújtani neki az adott vállalkozás. Visszatér-e más alkalommal? Nézelődő marad-e, vagy segíti a döntésében, és egy leendő ügyfél böngészi most oldalunkat? Ne zárjuk el magunk elől azt , hogy élve korunk legelterjedtebb informálási lehetőségével bemutatkozzunk, és ezáltal esetleges  üzleti partnert szerezzünk.

 

 

 
Névnap
Ma 2019. január 16., szerda, Gusztáv napja van. Holnap ne felejtse el felköszönteni Antal és Antónia nevű ismerőseit!
Kereső
Látogatók
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa3
mod_vvisit_counterTegnap2
mod_vvisit_counterHeti5
mod_vvisit_counterHavi43
mod_vvisit_counterÖsszesen15696
Hogyan talált az oldalra?
Válasszon: